Még az év vége előtt megérkezik a Bosszúállók 4. első előzetese

A Marvel Studios elnöke, Kevin Feige megerősítette, hogy a Bosszúállók 4. első előzetese még az év vége előtt megérkezik.

Kevin Feige ugyan szűkszavú volt, de annyit elárult, hogy év vége előtt érkezik az előzetes (By Gage Skidmore from Peoria, AZ, United States of America - Kevin Feige, CC BY-SA 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=56227435)
Kevin Feige ugyan szűkszavú volt, de annyit elárult, hogy év vége előtt érkezik az előzetes (By Gage Skidmore from Peoria, AZ, United States of America – Kevin Feige, CC BY-SA 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=56227435)

A film történetével kapcsolatosan még nagy a titoktartás, és tekintve, hogy hogyan ért véget a Bosszúállók: Végtelen háború, a Marvelnek többféle módon is lehetőségében áll folytatni a cselekményt. Igaz ugyanakkor, hogy kiszivárgott anyagok alapján körvonalazódni látszik, némi időutazásra számíthatnak a nézők, amint a történet hősei a békét igyekeznek elhozni az univerzumba.

Hivatalos bejelentések híján talán nem is csoda, hogy a rajongók találgatásokba bocsátkoztak ezt illetően, ám ha hihetünk Kevin Feige bejelentésének, úgy az elkövetkező két hónapon belül már kiderülhet, jó irányba tapogatóztak-e, ugyanis az első előzetes – amely eddigre érkezik – alighanem lerántja majd a leplet egyről és másról a cselekményt illetően is.

Az időpontra egyébként akkor derült fény, amikor Erick Weber a Fekete Párduc egy rendkívüli vetítésén Feige-zsel találkozva rákérdezett, hogyan áll a Bosszúállók 4 előzetese, ő pedig – noha ennél pontosabban nem határozta meg a dátumot – kijelentette, hogy

ez év vége előtt”

láthatják majd azt először a rajongók. Feltehetőleg már a teljes trailer is eddig az időpontig várható, de nem kizárt, hogy kevéssel a megjelenése előtt egy rövidke teaser-rel is igyekeznek majd felcsigázni a közönség érdeklődését.

A rajongók egy része egyébként is arra számított, hogy 2018 vége előtt érkezhet a trailer, hiszen Feige előzőleg azt állította, hogy a Bosszúállók 4. marketingkampánya még ebben az évben megkezdődik. Mindeközben azonban a marketingnél a készítőknek a több átfedés miatt szem előtt kell tartaniuk a Marvel Kapitány reklámanyagainak tartalmát is, és fordítva.

Forrás: ScreenRant 

Ha tetszett a cikk, oszd meg! :)
(Visited 51 times, 1 visits today)