Különleges trófeát kapott A Hangya és a Darázs a Rotten Tomatoes-tól

A Marvel Hangyaember-franchise-ének esetében mindig is az érdekesebb kihívások közé tartozott a kreatív marketing kampányok lebonyolítása, s mind 2015-ben, mind pedig most, A Hangya és a Darázs esetében, igyekeztek azt láthatóvá tenni, ami ezeket a történeteket alapjaiban megkülönbözteti más Marvel-filmektől. Ez pedig nem egyéb, mint a főszereplő szuperhősök azon képessége, hogy egészen apró méreteket öltsenek.

(By Ladinog78 - Own work, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=63788843)
Fresh értékelést kapott a film (By Ladinog78 – Own work, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=63788843)

Miután ennyire kiélezetten hangsúlyozzák a szuperhősök mini mivoltát, érthető, ha a film olyan díjban részesül, amely ugyancsak a főszereplők különlegességére reflektál. Ennek megfelelően a Rotten Tomatoes meglehetősen kreatív módon tervezte meg a trófeát, amelyet a kiemelkedően pozitív értékelés miatt ítélt meg a filmnek – nevezetesen, a 88% „Fresh” mérőt jelző tárgy az eddigi legparányibb, amelyet valaha átadtak.

Ahogyan az a trófeáról megosztott fotóból kiderült, a miniatűr tárgy jóval kisebb egy átlagos szuperhős-akciófiguránál, és csupán kicsivel nagyobb egy PEZ-cukorkánál, ezzel pedig elismerésüket fejezhették ki a film motoros üldözéses jelenete iránt.

A Peyton Reed rendezte Hangya és a Darázsban olyan sztárokat láthatunk viszont, mint Paul Rudd, Evangeline Lilly, Bobby Cannavale, Michael Peña, Tip “T.I.” Harris, Judy Greer, David Dastmalchian, Michael Douglas, Michelle Pfeiffer, Laurence Fishburne, Hannah John-Kamen, Randall Park, vagy éppen Walton Goggins.

Ha tetszett a cikk, oszd meg! :)
(Visited 37 times, 1 visits today)