Megérkezett a Suspiria második előzetese, új posztert is láthattunk

„Add a lelked a táncnak” – olvashatjuk Dario Argento Sóhajok (1977) című klasszikusa remake-jének, a 2018 őszén érkező Suspiriának a legújabb plakátján rögtön Dakota Johnson képe alatt. Ahogyan azt már eddig is tudni lehetett, a színésznő a 2018-as filmben egy Susie Bannion nevű fiatal táncoslányt alakít. A z érkező produkcióval kapcsolatosan a nemrég megjelent második előzetesbe belelesve most újabb részleteket is megtudhatunk.

Részlet az előzetesből (Forrás: Twitter / Suspiria)
Részlet az előzetesből (Forrás: Twitter / Suspiria)

Az új előzetest már a napokban beharangozták a film hivatalos közösségi oldalán, tehát nem jelent egészen meglepetést, és az előzetes várakozásoknak megfelelően az elsőhöz képest az újabb trailer már sokkal többet megmutat Luca Guadagnino rendezésének jellegzetességeiből, atmoszférájából. Mi több, az a meglehetősen sötét és hátborzongató jelenetekből már most kitűnik, hogy jó eséllyel nem okoz majd csalódást a remake a horror-rajongóknak.

A nemrégiben megjelent új poszteren mindenek előtt a Dakota Johnson alakította Susie Banniont láthatjuk egy sejtelmes felirat kíséretében: „Give Your Soul to the Dance”, vagyis „Add a lelked a táncnak”. A filmben egy világhírű táncegyüttes sejtelmes és sötét története elevenedik meg, amelynek baljós légkörében egy fiatal, elszánt táncos (a Johnson által alakított Susie), a csoport művészeti igazgatója (Tilda Swinton alakítása), illetve egy pszichoterapeuta igyekszik boldogulni. Luca Guadagnino elmondása szerint az új film nem egyszerűen egy remake, hanem sokkalta inkább az 1977-es alkotás előtt kíván tisztelegni, és egyúttal közel egy órával hosszabb is lesz „elődjénél”.

Az Amazon Studios korábban ezen a héten egy „titkosírással” gépelt Tweet-et is közzétett, aminek megfejtéséből a rajongók már megtudhatták, hogy még a hét vége előtt érkezik az új előzetes – amelynek bemutatására most valóban sor is került. (Érdekesség, hogy előzőleg a Paramounts is igen hasonló marketingfogást használt az Expedíció népszerűsítésére.)

Luca Guadagnino filmjének premierje a 75. Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon, szeptember elsején lesz, az amerikai mozikban pedig november másodikától – vagyis éppen a Halloween időszakában – tekintheti majd meg a közönség.

Ha tetszett a cikk, oszd meg! :)
(Visited 69 times, 1 visits today)