Retro külsővel ruházták fel Dianát a Wonder Woman 2 egy rajongói plakátján

A Wonder Woman filmekhez folyamatosan készülnek rajongói tartalmak, így például plakátok is, amelyek között néhány kifejezetten érdekesre is rábukkanhatunk olykor. A közelgő Wonder Woman 2 például máris megihletett egy rajongót, aki tetőtől talpig a 80-as évek popsztárjainak öltözetét és megjelenését ruházta át Dianára.

Nemrégiben kiderült, melyik évben játszódik majd az új film (Forrás: Flickr /  Sebastian Vital)
Nemrégiben kiderült, melyik évben játszódik majd az új film (Forrás: Flickr / Sebastian Vital)

A plakát alapját képező ötlet egyébként korántsem légből kapott, hiszen amint arról a Screen Rant beszámolt, a Wonder Woman folytatása a nyolcvanas években játszódik, nagyjából félúton az első film és a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala cselekményének időpontja között. Később a portál értesülését megerősítette a Wonder Woman 2 rendezője, Patty Jenkins, valamint Geoff Johns, a DC Entertainment filmjeinek kreatív igazgatója is. Mi több, Johns közreadott egy, a filmhez kapcsolódó logót is, amely arra utal, hogy 1984-ben játszódik majd a történet.

A posztert készítő BossLogic a rajongók közül elsőként alkotta meg a lentebb látható komplexitásában a 80-as évekbeli Dianát a saját elképzelése szerint. Korábban egyébként már készültek olyan rajongói poszterek, amelyen Cheetah, vagyis Gepárd is szerepel, illetve egy, amelyen csupán Diana arca látható, de a poszter stílusa nagyon is a 80-as évekre emlékeztet.

Az új rajongói poszteren Diana kardjával és lasszójával látható, amelyek ugyan változatlanul néznek ki, de minden máson finomított, módosított valamit az alkotó úgy, hogy az a 80-as évek stílusjegyeit hordozza magán.

Így például Diana fejét a plakáton egy piros-sárga fejpánt díszíti, karjain pedig csuklóvédők vannak karkötők helyett. A testét sem páncél fedi, hanem egy csőtop, egy farmerdzseki, egy piros leggings és egy, kifejezetten erre az évtizedre jellemző rah-rah miniszoknya. A görkorcsolya pedig önmagában talán furcsa ötlet, de az összképbe azért elég jól beleillik. Az övtáska és a hatalmas fülbevalók pedig már csak olyan részletek, amelyek miatt tényleg nagyon 80-as évekbeli lett Diana teljes megjelenése…

Bármilyen szemrevaló is azonban a plakáton látható összeállítás, arra aligha számíthatunk, hogy Gal Gadot a filmben így tűnne a szemeink elé – ez még úgy sem valószínű, hogy valóban igaz, más öltözete lesz az új filmben Dianának. Kiváltképpen a görkorcsolya tűnik problémásnak, no és persze a túl nagy ékszerek sem jelentenének éppen logikus választást a film készítői részéről.

Ha tetszett a cikk, oszd meg! :)
(Visited 40 times, 1 visits today)