Posztergaléria január legvárósabb filmjeiről

20171010a-hentes-a-kurva-es

Íme a fontosabb filmek poszterei az idei januári felhozatalból! (A válogatás természetesen szubjektív alapokon nyugszik.)

Elit játszma

Hazai bemutató: január 4.

Igaz történet egy olimpiai női sízőről, aki átvált a pókerre, ami olyan jól megy neki, hogy arra egy idő után az FBI is felfigyel… A film Aaron Sorkin Oscar-díjas forgatókönyvírónak az első rendezése a kétszeres Oscar-jelölt Jessica Chastainnal a főszerepben.

Elit_jatszma_poszter

The Commuter – Nincs kiszállás

Hazai bemutató: január 11.

Ez a poszter egy újabb gyöngyszem lesz abban a galériában, amiben Liam Neeson fegyverrel a kezében pózol (legtöbbször megtévesztően). A történet természetesen nagyjából annyi, hogy Neesonnal ismét szórakozik valaki olyan, akinek nem kéne. Ezúttal egy metróban.

The_Commuter_Nincs_kiszallas_poszter

Kicsinyítés

Hazai bemutató: január 11.

Alexander Payne-nek már fix helye van az Oscar-gálákon (Utódok, Nebraska, Kerülőutak), ám most egy fokkal kockázatosabb, de annál izgalmasabb filmmel érkezik. A történet szerint a jövőben a túlnépesedést az emberek kicsinyítésével próbálják megoldani, ami egyúttal jelzi azt is, hogy alapvetően egy vígjátékról van szó. Főszerepben Matt Demonnal.

kicsinyites

A legsötétebb óra

Hazai bemutató: január 18.

Talán az idei Oscar-gála legesélyesebb indulója. Bővebben itt írtunk róla.

a-legsotetebb-ora.22311

Az útvesztő: Halálkúra

Hazai bemutató: január 25.

A young adult sci-fi hullám utolsó zászlóshajója, ami az esélytelenek nyugalmával támadja be a mozikat. Szerencsére a gyártó stúdió nem esett abba a hibába, amibe a Lionsgate a Beavatott kapcsán, azaz a záró könyvet ezúttal nem vágták két filmé, így az esetleges veszteség is kisebb mértékű lesz. Mert izé, ki is emlékszik már a második részre?

Az útvesztő Halálkúra

A hentes, a kurva és a félszemű

Hazai bemutató: január 25.

A végére pedig említsünk meg egy magyar filmet is, provokatív címmel és poszterrel. Szász János rendezte, a történet pedig az első világháború utáni Magyarországon játszódik és egy bizarr szerelmi háromszöget mutat be.

18995925_41a768822c3e18ad8539c1b4fd610473_wm

 

Ha tetszett a cikk, oszd meg! :)
(Visited 42 times, 1 visits today)