Igen, mi is megemlékszünk a Végtelen háború előzeteséről

avengers-3-infinity-war-

Alapvetően igyekszünk itt az oldalon kerülni a “lerágott csont” témákat, amelyekről amúgy is mindenhol lehet értesülni, de most muszáj kivételt tennünk, mert ez az az előzetes, amire hónapok (ha nem évek) óta vár a legtöbb képregény-film rajongó. A Bosszúállók: Végtelen háború, a harmadik Bosszúállók-film lesz, ami őszintén szólva alapjaiban véve nem hoz nagy újdonságot, hiszen egy csapat szuperhősnek kell megmentenie a Földet egy földönkívülitől, nevezetesen Thanostól.

Az viszont már különlegessé teszi a filmet, hogy ezúttal az összes (még élő) Marvel-szuperhős bekerült a projektbe, azaz mindenki az elmúlt kb. 20 Marvel-moziból, így a Galaxis Őrzői, Pókember és Doctor Strange is tiszteletüket fogják tenni. Mindez persze el is várható a rajongóktól, hiszen évek óta ennek a filmnek a létrejöttén ügyködött a gyártó stúdió, minden második önálló Marvel-film tett arra utalást, hogy valami fog történni. Basszus, eleve az eddigi két Bosszúállók is csak a harmadiknak ágyaztak meg!

Sajnos azonban, hiába ez a “megalománia”, valahogy mégis üresnek hat ez az első trailer, Thanos meganimálása pedig kifejezetten ronda, steril és felmerül a kérdés, hogy miért nincs rajta a menő sisakja? Mindenesetre kár előre aggódni, már csak azért is, mert a rendezést a Russo-fivérekre bízták, akik korábban már az Amerika Kapitány: Polgárháborúval sikeresen bebizonyították, hogy ügyesen tudnak kezelni egyszerre egy tucat szuperhőst.

A hazai bemutatóra április 26-án kerül sor, előtte márciusban még le lehet csillapítani a kedélyeket a Fekete Párduc saját filmjével, aki ugye szintén benne lesz a Végtelen háborúban. A tervek szerint pedig rá egy évre meg is érkezik a negyedik Bosszúállók-film, amit egy hatalmas vízválasztónak szentelnek.

Figyelmeztetés! Az előzetes spoilert tartalmaz azok számára, akik még nem látták a Thor: Ragnarököt

Ha tetszett a cikk, oszd meg! :)
(Visited 47 times, 1 visits today)