Antonio Banderas egy bolgár akciófilm főszereplője

Act of Vengeance

Ezt is meg kellett élnünk. Antonio Banderas anno akcióhősként futott be Hollywoodban (Desperado, Bérgyilkosok), kétszer is eljátszhatta Zorrót, voltak emlékezetes drámai alakításai (Philadelphia, A bőr, amelyben élek), idős korára azonban kénytelen az olcsó akciófilmekhez nyúlni, hogy fizetni tudja a rezsit. Igaz, két éve azért a megtörtént tragédiát feldolgozó Harminchármakkal megpróbált visszakapaszkodni az elitbe, de sajnos az a film sem tudott átütő siker lenni.

Így maradnak az Act of Vengeance-kaliberű akciófilmek, melyek már meg sem próbálnak bármiben is egyediek lenni. Ha a cím ugyanis nem lett volna elég szájbarágós, ez egy újabb bosszúfilm, melyben a korosodó apuka elveszíti a családját, ezért pedig kénytelen szörnyű bosszút állni. Ó és a karakter némaságot is fogad, ezzel spórolva az utólagos szinkron költségeit. Banderas mellett egyébként szerepel még Karl Urban (új Star Trek-filmek, Dredd, Riddick) is.

A mű rendezője  Isaac Florentine, aki egyébként már a kisujjából kiráz egy ilyen gagyiságot, elvégre ezekből él: Vitathatatlan 2 és 3, Nindzsa 1 és 2, Keleti igazságosztó, A törvény erejével és még lehetne sorolni. Mondhatni az úr alkotásai állandó vendégei a film+ késő esti műsorainak.

A premier pontos dátuma nem ismert, hozzánk vélhetően direkt DVD-n vagy egyenesen kábeltévén fog eljutni.

Előzetes:

Ha tetszett a cikk, oszd meg! :)
(Visited 75 times, 1 visits today)