Nyúl Péter élőszereplős filmet kapott

first-trailer-the-peter-rabbit-movie

Nyúl Péter, azaz Peter Rabbit kalandjai itthon sem ismeretlenek, hiszen Beatrix Potter hat részes könyvsorozata nálunk is napvilágot látott. A karakter népszerűsége ugyan nem mérhető mondjuk Micimackóéhoz, de ha anno az írónő meg tudoptt volna egyezni Walt Disney-vel, akkor lehet, hogy sok minden másképp alakult volna. Mindenesetre a mesekönyvek történeteit sikerült már balettfilmként, antológia sorozatként ls színházi előadásként is adaptálni. Most pedig elérkezett az idő az élőszereplős mesefilmnek is, hiszen van rá példa (lásd Alvin és a mókusok-filmek), hogy az ilyen projektek anyagilag igen jó befektetések tudnak lenni.

A beszélő állatok mellett a főbb szerepben a Mr. McGregort alakító Domhnall Gleeson (Ex Machina, A visszatérő) és az új szomszéd, Rose Byrne (Koszorúslányok, Rossz szomszédság 1-2) lesz látható. A rendezésért Will Gluck (2014-es Annie, Könnyű nőcske, Barátság extrákkal) felelt.

A Peter Rabbit Amerikában februárban kerül bemutatásra, a hazai premier dátuma nem ismert, de a leendő forgalmazó helyében húsvét környékére tennék.

Előzetes:

Ha tetszett a cikk, oszd meg! :)
(Visited 39 times, 1 visits today)