Paródiafilm a Sátán gyermekéről

LittleEvil

A Netflix online videostreaming-szolgáltató nem tétlenkedik, ha saját gyártású produkciókról van szó: szeptember első napján debütál legújabb horror-vígjátékuk, a Little Evil, melyben a rémisztő gyermekekkel operáló filmeknek állít görbe tükröt. Azonban nem egy Horrorra akadva-kaliberű filmre kell számítanunk, hanem valamelyest “földhöz ragadottabbra”.

A történet szerint miután Gary (Adam ScottVárosfejlesztési osztály, Krampusz) feleségül vette Samanthát (Evangeline LillyA Hangya, A bombák földjén), hozzájuk költözik a nő fia is, Lucas, akivel kapcsolatban egyre több horrorisztikus furcsaság jelentkezik… Az előzetes alapján azonban kissé elkéstek az alkotók, mivel elsősorban olyan klasszikusokat idéznek meg benne, mint az Ómen, a Poltergeist vagy a Ragyogás  – ezek pedig nem éppen mai alkotások, még ha történetesen meglehetősen időtállóak is.

A rendezés és a forgatókönyv írása egyébként abszolút jó kezekbe került, hiszen Eli Craig a Trancsírákkal korábban már bebizonyította, hogy remek érzéke van a műfaji filmek kifigurázásához.

Előzetes:

Ha tetszett a cikk, oszd meg! :)
(Visited 96 times, 1 visits today)