Ezzel az animációs filmmel zárul le a Csillagközi invázió-franchise

starship-troopers-traitor-of-mars

…hogy aztán át adja a helyét egy rebootnak. Paul Verhoeven egyik utolsó nagy dobása volt 1997-ban a Csillagközi invázió (Starship Troopers), egy könnyed, de annál emlékezetesebb háború sci-fi hatalmas űrrovarokkal. A film ugyan megért még két folytatást, ám ezeknek a színvonala meglehetősen gyenge lett, így nem csoda 2012-ben inkább egy animációs filmet hoztak tető alá témában, ez volt a Starship Troopers: Invasion, ami sajnos hozzánk már el sem jutott, pedig a magyar címre kíváncsiak lettünk volna.

Ezt a vonalat idén is folytatják, mivel a Traitor of Mars alcímet viselő záró projekt szintén animált lesz. A két főszereplő (Rico, Dizzy) hangját azonban ezúttal az őket eredetileg alakító színészek, Casper Van Dien és Dina Meyer fogják kölcsönözni.

A sztori szerint az emberiség egy döntő csapást akar mérni az űrrovarok anyabolygójára, ám a ravasz kis dögök ezzel párhuzamosan a marsi kolóniákat szállják meg, ahol mindössze Rico és csapata állomásozik.

Az előzetes ugyan tetszetős, már ha nem az embereket nézzük, ám inkább egy játék kedvcsinálójára hajaz, amivel azonban rögtön játszanánk, műfajtól függetlenül.

Ha tetszett a cikk, oszd meg! :)
(Visited 193 times, 1 visits today)