Poszterek a Comic Con-ról

 

Az idei, San Diego-i Comic Conon ezúttal is akadt pár, gyönyörű poszter. Nézzük őket szép sorjában!

Jövőre érkezik a Bosszúállók harmadik része, a Végtelen háború, melyben végre főszerephez jut Thanos, kinek eljövetelét már évek óta ígérgetik a Marvelék. A másik különlegessége a filmnek a szereplőgárda lesz, ugyanis nagyjából mindenki benne lesz, aki csak számít a Marvel-univerzumban. Erre a széles poszterre azonban még így sem sikerült mindenkit, például a Hangyát belecsempészni.

avengers-infinity-war-poster-3-comic-con

A Végtelen háború előtt azonban még februárban megkapjuk az Amerika Kapitány: Polgárháborúban debütált Fekete párduc önálló filmjét is, aminek a posztere nagyon lazára sikeredett. A film helyszíne a fiktív afrikai birodalom, Wakanda, fekete hősünk hazája lesz.

blackpanther

Sőt, idén ősszel még a harmadik Thor-filmet, a Ragnarököt is megkapjuk! A félisten mellett szerepelni fog Hulk is, továbbá magyarázatot kapunk arra, hogy eme két bosszúálló miért nem volt jelen a Polgárháborúban. A poszter nem mindennapira sikeredett.

thor_ragnarok_ver2_xlg-560x830

Mindeközben a nagy rivális, a DC sem tétlenkedik: készített egy új posztert a szintén ősszel mozikba kerüli Igazság Ligája c. filmhez, amiről ezúttal is hiányzik a csapat oszlopos tagja, Superman.

justice

Hogy ne csak a szuperhősfilmekről legyen szó, íme a The Lego Ninjango posztere, mivel a Warner igazi fejőstehénre talált a Lego-filmek képében. Az új darab nem meglepő módon nindzsákról, illetve a Jó és a Rossz harcáról fog szólni.

ninjagoposter

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, oszd meg! :)
(Visited 61 times, 1 visits today)