Azt hitted a Fűrész végleg lezárult? Tévedtél!

jigsaw11

A Fűrész c. horrorszéria hét részt élt meg, egészen a 2010-es, 3D-s befejezésig, ami meg is kapta az “Utolsó fejezet” alcímet. A filmek azonban túl sok pénzt hoztak a konyhára ahhoz, hogy a gyártó stúdió, a Lionsgate csak úgy hagyja a parlagon heverni. Egy remake azonban túl korai és kissé értelmetlen is lenne, ahogyan egy előzményfilm is, így maradt a kvázi feltámasztás egy nyolcadik résszel, aminek nemes egyszerűséggel Jigsaw lesz a címe (már várjuk is a hazai címadást).

A történetről egyelőre nem sokat lehet tudni, csak annyit, hogy hű marad a “hagyományokhoz”, azaz ismét sokan esnek brutális, gyilkos csapdákba, illetve a szálakat még mindig a papíron halott Jigsaw, azaz John Kramer mozgatja. De akkor ki állította fel a csapdákat?

A filmet a Spierig-testvérek rendezték, akik egy korrekt Daybreakeres – A vámpírok kora után egy borzalmas időutazós sci-fit,  az Időhurkot készítették el. Reméljük ezúttal a fordulatokat nem bénázzák el.

Mindenesetre már az is biztos, hogy a filmet október 26-án itthon is be fogják mutatni, kivéve persze, ha az előző részekhez hasonlóan megkapja az “X-kategóriás” besorolást, mert akkor mehet egyenesen DVD-re.

Az előzetes megtekintését csak 18 éven felülieknek ajánljuk!

Ha tetszett a cikk, oszd meg! :)
(Visited 68 times, 1 visits today)