A tengerészgyalogos hölgy és a kutyusa

kate-mara

A Megan Leavey egy megtörtént eseményen alapuló dráma, melyben egy katona bombák felismerésére képez ki egy különösen agresszív német juhászkutyát. A kezdeti ellenségeskedést aztán egy szoros barátság váltja, ám egy robbanás elválasztja őket egymástól. A nőnek végül igen magas körökben kell lobbiznia négylábú társáért. Igen, ez nagyjából az egész film története, de mentségünkre legyen mondva, hogy az alant látható előzetes sem hagy túl sok rejtélyt maga után…

A filmet az a Gabriela Cowperthwaite rendezte, aki a legutóbbi művével, a Blackfish c. dokumentumfilmmel hívta fel magára a figyelmet és nem mellesleg érte el, hogy manapság sorra kezdenek el bezárni az olyan vízi-parkok, ahol kardszárnyú delfineket tartanak fogva. A rendezőnőnek ez lesz az első nagyjátékfilmje.

A főszerepet pedig Rooney Mara testvére, Kate Mara vállalta el, aki bár a sorozatokban nagyon ott van (Kártyavár, Holdfényváros), de filmek terén már többször választott rosszul (a 2015-ös Fantasztikus Négyes, Transzcendes, Morgan).

A filmet júniusban kezdik el vetíteni Amerikában, a hazai premier dátuma nem ismert, már ha lesz egyáltalán.

Előzetes:

Ha tetszett a cikk, oszd meg! :)
(Visited 177 times, 1 visits today)