Ez lesz a 2017-es év Drive-ja?

baby_driver_edgar_wright

Jó lenne, mert az előzetes csak megerősített bennünket abban, hogy miért is várjunk mi annyira a Baby Driver (magyarul Nyomd, bébi, nyomd) c. akció-vígjátékot, túl azon, hogy egy tapasztalt, tehetséges rendező Edgar Wright (Haláli hullák hajnala, Vaskabátok, Világvége) munkája.

A címszereplő, Baby (Ansel Elgort Csillagainkban a Hiba, A beavatott) egy nagyon tehetséges sofőr, aki bankrablóknak segít menekülni. Tehetsége mellé azonban egy fogyatékosság is párosul: Baby ugyanis egy gyermekkori baleset következtében állandósult fülcsöngéstől szenved, amit csak akkor nem hall, ha zenét hallgat, ezért jóformán mindig így tesz. A srác persze már feladná a munkáját, de főnöke nem engedi, ezért viszont kell egy veszélyes és természetesen utolsó melónak lennie, ahogyan kötelező szerelmi szálnak is.

A klisék ellenére bitang erős az előzetes, ráadásul az olyan színészlegendák jelenléte csak fokozza a várakozásunkat mint az Oscar-díjas Jamie Foxx vagy a két Oscar-díjas Kevin Spacey. Mi több, nem is kell rá sokat várnunk, mivel nem sokkal az amerikai premiert követően (augusztus 11.) már itthon is látható lesz!

Előzetes:

Ha tetszett a cikk, oszd meg! :)
(Visited 43 times, 1 visits today)