Ennyi sztárt beletuszkolni egy filmbe szinte már lehetetlen

DSC_2102.NEF

A háromszoros Oscar-jelölt Terrence Malick legutóbb 2011-ben, Az élet fája kapcsán keltett nagyobb kritikai visszhangot, azóta azonban olyan, fű alatt eltűnő alkotásokat készített, mint a To the Wonder vagy a Knight of Cups. Most viszont egy igazán grandiózus vállalkozásba kezdett, mert következő filmjébe, a Song to Songba olyan sok elismert színészt szuszakolt, hogy azt felsorolni is nehéz.

Kezdjük is a négy főszereplővel: Rooney Mara, Ryan Gosling, Michael Fassbender és Natalie Portman. Ez a négy név már önmagában is elég meggyőző, de mellettük még kapott kisebb-nagyobb szerepet Christian Bale, Cate Blanchett, Berenice Marlohe, Haley Bennett, Holly Hunter, Benicio del Toro, Val Kilmer, Boyd Holbrook és az itthon is közkedvelt rocksztár, Iggy Pop.

A történet ezek után szinte akármiről is szólhatna, de azért a rend kedvéért említsük meg, hogy a helyszín Texas, ahol Mara és Gosling karakterei dalszövegírók, míg Fassbender egy zeneipari mogult alakít és Portman pincérnő figurájának csapja a szelet. A történet pedig nagyjából összefoglalható annyiban, hogy rock ‘n’ roll, szerelem és dráma, Malick stílusában, aki egyébként már 2011 óta dolgozik folyamatosan eme projektjén.

A film március 17-én debütál hazájában, magyar premierről egyelőre nem tudni.

Előzetes:

Ha tetszett a cikk, oszd meg! :)
(Visited 113 times, 1 visits today)