Drámai óriásszörnyes film érkezik

colossal

Mármint szó szerint: a Colossal ugyanis műfajilag elsősorban egy dráma lesz, amiben történetesen szerepet kap egy felhőkarcoló-méretű kaiju is. Úgy tűnik, hogy valamiféle neo-reneszánsza van ezeknek a filmeknek, hiszen nem is olyan rég láthattunk egy újabb amerikai Godzillát és az óriásrobotokat is bevető Tűzgyűrűt, ráadásul idén jön a Kong: Koponya-sziget is.

A főszereplő az Oscar-díjas Anne Hathaway, akinek a karaktere egy igen mély gödörbe került, mivel nem csak a munkáját és a pasiját veszíti el egyszerre, de a lakását is. Ezért a nő jobb híján hazaköltözik, miközben a világ másik felén, Szöulban egy óriásszörny kezdi terrorizálni a jónépet. A két történetszál közötti összefüggés pedig az előzetes alapján igencsak hátborzongatónak tűnik.

A filmet az Oscar-díjra jelölt spanyol Nacho Vigalondo rendezte, akinek a világ egyik legjobb időutazós alkotását köszönhetjük, az Időbűnöket, szóval érdemes lehet reménykednünk egy hazai bemutatóban., mert eddig csak annyit tudni, hogy Amerikában áprilisban kezdik el vetíteni.

Előzetes:

Ha tetszett a cikk, oszd meg! :)
(Visited 134 times, 1 visits today)