Újabb “öreg rókák nem vén rókák” kaliberű vígjáték érkezik (sőt)

going-in-style

Ha netán valaki még nem unná az olyan vígjátékokat, amiben egy csapat nyugdíjas megmutatja, hogy még mindig milyen vagányak (RED 1-2, Last Vegas stb.), akkor az most örülhet, mert jövőre érkezik a Going in Style! A főszerepben természetesen ezúttal is az Oscar-díjas Morgan Freeman-nel. aki mellé ezúttal a két Oscar-díjas Michal Caine és a szintén Oscar-díjas Alan Arkin szegődik. Grátisz megkapjuk még a Vissza a jövőbe! Dokiját, Christopher Lloydot és a kétszeres Oscar-jelölt Ann-Margretet is, aki sokaknak elsősorban A szomszéd nője mindig zöldebb-filmekből lehet ismerős.

A történet pedig nagyon egyszerű: három idős jó barát megtudja, hogy elvesztették a nyugdíjukat, ezért úgy döntenek, hogy inkább kirabolnak egy bankot, ráadásul a fegyveres módszert választják, szóval a humorforrás adott.

A legmeglepőbb a produkcióval kapcsolatban az, hogy az a Zach Braff rendezte, aki leginkább a Dokik c. sorozat J.D.-ként ismert. Braff nem először rendez, de eddigi művei elkerülték a fősodort, na majd most!

Egyébként a film maga még csak nem is túl eredeti, mivel az 1979-es Öreg rókák, nem vén rókák c. vígjáték feldolgozása, szóval a forgatókönyvvel sem kellett sokat bajlódni.

Amerikában április 7-től vetítik a mozik, a hazai premier dátuma még nem ismert.

Előzetes:

Ha tetszett a cikk, oszd meg! :)
(Visited 445 times, 1 visits today)