Tom Hanks végre igazi rohadék lesz

the-circle

A két Oscar-díjas Tom Hanks a második aranykorát éli, már ami a foglalkoztatottságát illeti: idén már bemutatkozott a Sully-val és az Infernóval, jövőre pedig jön a The Circle, amiben a színész végre mutat valami egészen újat magáról és egy sátáni Steve Jobst formál meg.

A film Dave Eggers 2013-as azonos című regényének az adaptációja, ami itthon is elolvasható A kör néven. A tech-thrillerben Hanks karaktere egy olyan szoftverfejlesztő céget vezet, ami feltalálja a SeeChange elnevezésű univerzális kamerát. A kamera segítségével megszűnik a határ az ember virtuális és valódi élete között, kérdés persze, hogy ez mennyire lesz jó, illetve hogyan lehet majd a visszaéléseket kezelni? Na, ezt majd meglátjuk, de csak jövőre.

A The Circle női főszereplője az az Emma Watson lesz, aki ugyan nemrég megígérte, hogy pihenteti a színészkedést a feminista célkitűzései miatt, de ennek fényében különösen megmosolyogtató, hogy jövőre még A Szépség és a Szörnyeteg címszerepét is bevállalta… John Boyega-nak pedig ez lesz az első komolyabb filmes szerepe a Star Wars VIII óta.

A filmet James Ponsoldt rendezte, akinek ez lesz a legismertebb műve, hiszen eddig olyan alkotások köthetőek a nevéhez, mint A turné vége vagy a Szárazon.

Amerikai premier április 28, a hazairól még nem tudni.

Előzetes:

Ha tetszett a cikk, oszd meg! :)
(Visited 106 times, 1 visits today)