Megcsinálták az Idétlen időkig tinilányos változatát

before

Az első kérdés ezzel kapcsolatban: DE MIÉRT? Azért, mert a Before I Fall alapját képző, itthon is kapható regény, a Mielőtt elmegyek odaát nagy sikernek örvendett, ez pedig egyet jelent Hollywoodnak: adaptációt. Érdekes módon a projekt mögé nem egy nagy stúdió, hanem egy nem túl ismert cég állt, de ez szerencsére nem érződik az előzetesben.

Azért annyira ne legyünk igazságtalanok a filmmel kapcsolatban, hiszen ez korántsem egy vígjáték, hanem egy komolyabb hangvételű dráma, amiben egy középiskolás lány mindennap átéli azt a napját, aminek a végén autóbalesetet szenved. (Bill Murray karaktere azért anno jobban járt.)

A főszereplőt Zoey Deutch alakítja, aki eddig leginkább olyan produkciókban volt látható, mint a Vámpírakadémia, Lenyűgöző teremtmények vagy a Nagyfater elszabadul. Mellette látható lesz az egy fokkal ismertebb Halston Sage (Papírvárosok, Libabőr, Rossz szomszédság) és a Flashdance sztárja, Jennifer Beals is.

A Mielőtt elmegyek-et Ry Russo-Young (Hangok és viszonyok) rendezte, a könyvet pedig Maria Maggenti (Puccini kezdőknek, A szerelmes levél) öntötte forgatókönyv formájába, szóval ez aztán egy valóban ízig-vérig “csajos film”.

Amerikában március 3-án kerül bemutatásra, a hazai premier dátuma egyelőre nem ismert.

Előzetes:

Ha tetszett a cikk, oszd meg! :)
(Visited 212 times, 1 visits today)