A Szépség és a Szörnyeteg újabb előzetesében Emma Watsonból is többet láthatunk

A korábbi, jóval rövidebb trailer nem sok mindent árult el a filmről, inkább azt a célt szolgálhatta, hogy felkeltse a figyelmet a film iránt. Most azonban többet láthattunk Emma Watsonból és Dan Stevensből is, emellett felelevenedtek a film legérdekesebb jelenetei és fordulatai is.

Az új előzetes alapján nem kell csalódniuk azoknak, akik megszerették a Disney korábbi, ekkor még 2D animációs A szépség és a szörnyetegét, ugyanis jól láthatóan felelevenednek a korábbról megismert jelenetek. A díszlet is hasonló, de elsőre úgy tűnik, hogy többek között a beszélő gyertyatartó szószátyár jelleme is maradhatott.

A történetet ugyan feltehetőleg a legtöbben már ismerik… Azzal veszi kezdetét, hogy a szépséges Szépség apja a szörnyeteg kastélyába téved, ahová aztán a lány is követi később, hogy kiszabadítsa innen. A faluban ennek ellenére zavargások veszik kezdetüket, ami végül további bonyodalomhoz vezet.

Főleg a trailer második felében felvillannak az animációs filmből megismert fordulatok és képek, így Szépség és a szörnyeget tánca, a két szereplő közeledése a két, egymással szemben álló lépcsősorról, vagy éppen a farkasokkal való konfrontáció.

A filmet a Twilight kapcsán megismert Bill Condon rendezte, míg a Szörnyeteget a Downtown abbey-ben Matthew Crawley szerepében feltűnő Dan Stevens alakítja, Szépség apját pedig Kevin Kline. Végezetül a zavargások fő szervezője, Gaston szerepe Luke Evans-é lett, míg Emma Watson lett maga Szépség.

A Szépség és a szörnyeteg feltehetőleg a jövő év egyik meghatározó filmje lesz, nálunk 2017 március 23-án kerül a mozikba.

Amellett, hogy a Disney próbálkozik új animációs filmekkel is (amilyen például a napokon belül megjelenő Moana), egyre jellemzőbb, hogy a régi nagy klasszikusait élőszereplős változatban dolgozza fel újból. Erre a sorsra jutott korábban a Dzsungel könyve, de várhatóan később a Mulan, az Aladdin, és – bármilyen meglepő – még az Oroszlánkirály is „így végzik”.

Ha tetszett a cikk, oszd meg! :)
(Visited 190 times, 1 visits today)