Már a Ghost in the Shellnek is van előzetese!

ghost

Vagy magyar keresztségben a Páncélba zárt szellemnek. Az eredeti mangát még Siró Maszamune alkotta a ’90-es évek elején, amiből később egy egész estés anime, majd több animációs sorozat is készült. A franchise mai napig töretlen népszerűségnek örvend, és éppen ezért Amerikában volt is egy kis felháborodás akkor, amikor kiderült, hogy a főszereplőt egy fehér nő, azaz Scarlett Johansson fogja alakítani. Érdekes módon ez pont az érintetteket, vagyis a japánokat egyáltalán nem zavarta, sőt még örültek is a sztárnak.

Az eredeti történet lényege, hogy a főszereplő egy kiborg, aki egy olyan különleges alakulatnak a vezetője, amelynek az a célja, hogy megállítsa a legképzettebb bűnözőket és szélsőségeseket, utóbbiak alatt elsősorban a kibertechnológia ellenzőit kell érteni.

A mostani filmváltozat forgatókönyvét Az utca királyai és a Straight Outta Compton szerzői írták, a rendező pedig az a Rupert Sanders, akinek eddig egyetlen nagyjáték-filmje volt, nevezetesen a Hófehér és a vadász. Utóbbi nem túl jó ajánlólevél, de szerencsére a trailer meglehetősen meggyőző.

A Páncélba zárt szellem Magyarországon 2017. március 30-án kerül bemutatásra.

Előzetes:

Ha tetszett a cikk, oszd meg! :)
(Visited 85 times, 1 visits today)