Projektcsúszások

jumanji

Egy kis összefoglaló az elmúlt pár hétben bejelentett jelentősebb filmes projektek bemutatóinak csúsztatásairól.

Bár egy nagyon szép befejezése volt a trilógiának a Disney csak nem engedi el az egyik fejős tehenének a kezét, így lesz Toy Story 4, de sajnos elég sokáig kell rá várni, konkrétan 2019-ig. Hogy fokozzuk a fájdalmat, említsük meg, hogy ugyanaz a John Lasseter fogja rendezni, aki az első két részt is szállította. Cserébe A hihetetlen család második része (ó igen, ilyen is lesz), korábbra került, azt már 2018 nyarán letudhatjuk. A rendező pedig ezúttal is Brad Bird lesz.

Stephen King több részes regénye, a Setét torony végre látható lesz a gyöngyvásznakon is, de nem az előzetesen beígért 2017 februárjában, hanem majd csak valamikor a nyáron. A pletykák szerint a késlekedésnek csupán annyi az oka, hogy az utómunkálatok több időt vesznek igénybe, mint ahogyan azt előzetesen kalkulálták, kapkodni pedig kár lenne. Ez igazából annyiban nem meglepő, hogy még egy nyamvadt teaser trailert se láthattunk az adaptációból… A gyártó egyébként a Sony, akikre igazán ráférne már egy sikerfilm. A rendezésért pedig Nikolaj Arcel (Egy veszedelmes viszony, Titkok szigete) felelt.

Sokáig úgy festett, hogy az új Jumanji-film egy reboot lesz, de nem, hanem egy szokatlan folytatás. A sztoriról persze még semmi konkrétat nem lehet tudni, csak suttogások szintjén. És most úgy tűnik, hogy egy ideig ez még így is marad, mivel a projektet 2017 nyaráról elhalasztották 2017 december 22-re. Annyi biztos, hogy a főszereplő színészekre nem lehet majd panasz:Dwayne Johnson, Kevin Hart, Karen Gillan és Jack Black.

Ha tetszett a cikk, oszd meg! :)
(Visited 87 times, 1 visits today)