Az új Farkas-film végre brutális lesz?

logan

Vagy az új Rozsomák-, vagy az új X-Men-film, kinek hogy tetszik. A Logan lesz ugyanis az utolsó alkalom, hogy Hugh Jackman eljátssza az adamintummal megerősített mutánst. Ehhez mérten viszont a projektet emlékezetessé akarták tenni, így például megkapta a képregényfilmek mumusát, az R-kategóriát, ami itthon a 18-as karikának felel meg. Igaz, ha idén nem tarolt volna a szintén X-Men világában játszódó, felnőtteknek szóló Deadpool, akkor nem biztos, hogy a gyártó stúdió, a Fox belement volna egy újabb véres képregény-adaptáció legyártásába.

A film sztorijának alapját az Old Man Logan c. képregényszéria adja, mely 2024-ben játszódik, egy nem túl szívderítő jövőben. Az X-Men, és a mutánsok többsége ugyanis elbukott, sokuk meghalt. A “klasszikus” X-Men-filmek Charles Xavier professzorát ismét Patrick Stewart alakítja, ám a karakter itt már nagyon öreg lesz, aki ráadásul Alzheimber-körban szenved. Logan öngyógyító képessége pedig egyre halványodik, ennek megfelelően rendesen megöregedett, ám mégis muszáj ismét akcióba lendülnie, mivel feltűnik egy kislány, aki az ő klónja…  Egyébként Bryan Singer nemrég megerősítette, hogy Mister Sinister jelenlétére is lehet majd számítani (ő egy gonosz mutánsokat magába tömörítő csapat, a Martalócok vezére). Illetve szerepelni fog az X-Men: Apokalipszisben már látott Caliban is, csak a zavar kedvéért egy másik színész fogja alakítani és vélhetően más lesz a karakter is…

loganposzt

Ez mind szép és jó, de azért vannak aggasztó előjelek:

  • az előzetesből nem látni azt a 127 milliót, amit ráköltöttek
  • a filmet a nem túl jól sikerült Farkas rendezője jegyzi
  • az egyik író pedig a rossz emlékű Zöld Lámpás szkriptjének megalkotója

De legalább az előzetes hangulatos  Johnny Cash Hurt-feldolgozásával!

Amerikában március 3-án debütál, vélhetően itthon is majd ilyentájt lehet majd látni.

Mi nem lacafacázunk, egyből a korhatáros előzetest rakjuk ki a korábban megjelent helyett (amúgy sincs sok különbség a kettő között), szóval csak a 18 éven felüliek tekintsék meg!

 

Ha tetszett a cikk, oszd meg! :)
(Visited 251 times, 1 visits today)