Hihetetlenül sok folytatása lesz a Legendás állatok és megfigyelésüknek

beasts

A Harry Potter az egyik legsikeresebb filmes sorozat, ami a mai napig nem ment ki a divatból – többek között köszönhetően annak, hogy idén megjelent egy új kötet is. A franchise jogait birtokló Warner pedig mindent megtesz, hogy ebből a fejős tehénből minél többet kihozzon, nem véletlenül vágták ketté anno az utolsó filmet sem. Most pedig itt van a Legendás állatok és megfigyelésük című könyv, ami papíron igazából – még – nem is létezik, vagyis a stúdiónak csak a rajongók felé van megfelelési kényszere.

Az említett “eredeti” mű ugyanis a Harry Potter világának egyik tankönyve, amiből maga a könyvszéria írója, J.K. Rowling készített szkriptet, vagyis a lehető legjobb kezekbe került a projekt. Mivel valóban egy tankönyvről van szó, így a filmes terjedelemnek csak a képzelet szab határt: az írónő eredetileg trilógiában gondolkozott, ám úgy tűnik, hogy sikerült arról meggyőzni, hogy az a három jó lesz ötnek is. Vagyis a Legendás állatok és megfigyelésük (Fantastic Beasts and Where to Find Them) egy ötrészes széria lesz. Mindezt úgy jelentették be, hogy az első részt még be se mutatták!”

Rowling a saját Twitteren is megerősítette, hogy nem “legalább öt film”, hanem pontosan öt film van tervben. (Persze, persze…) Mi több, a derék írónő már a második rész forgatókönyvével is elkészült!

beasts2

Egyébként David Yates rendező azt is elhintette, hogy már az első felvonásban fel fog bukkanni a fiatal Albus Dumbledore és Gellert Grindelwald is. Ráadásul utóbbiak akár egy saját spin-offot is kaphatnának, de ez még nagyon pletyka.

A Legendás állatok és megfigyelésüket 2016. november 17-én mutatják be a hazai mozikban.

Ha tetszett a cikk, oszd meg! :)
(Visited 110 times, 1 visits today)