Egy csúnya válás bosszúja

nocturnal-animals

Tom Ford első rendezését, az Egy egyedülálló férfit imádták a kritikusok, de annak már hét éve és a rendező azóta nem csinált jóformán semmit a filmiparban. Most viszont itt van a Nocturnal Animals!  Ami szintén elkezdte bezsebelni az elismeréseket, Velencében már meg is nyerte a zsűri nagydíját.

A romantikus thrillerben (?) az ötszörös Oscar-jelölt Amy Adams és az Éjjeli féreggel ismét felmagasztalt, szintén Oscar-jelölt Jake Gyllenhaal által megformált karakterek túl vannak egy kemény váláson, ám ahelyett, hogy mindenki menne a maga útján tovább, a férfi igyekszik bosszút állni volt nején. Gyllenhaal figurája ugyanis könyvet írt az együtt töltött időről, ami nem fest túl jó képet a nőnek. A férfi azonban elköveti azt a hibát, hogy elküldni a nőnek a kéziratot, aki viszont nem áll meg néhány keresetlen szónál…

A két színész mellett további ismert nevek láthatóak: Isla Fisher (Szemfényvesztők, A nagy Gatsby), a háromszoros Oscar-jelölt Laura Linney (Apu vad napjai, Számíthatsz rám), az Oscar-jelölt Michael Shannon (A szabadság útjai, Az acélember) és Aaron Taylor-Johnson (Kick/Ass, Bosszúállók: Ultron kora).

Amerikában december 9-én kerül bemutatásra, hazai premierről egyelőre nem tudni.

Előzetes:

Ha tetszett a cikk, oszd meg! :)
(Visited 115 times, 1 visits today)