Egy újabb para gyerek

shutin

A mindössze tízéves Jacob Tremblay hatalmas hírnévre tett szert A szobában nyújtott alakításáért, amiért amúgy nyugodtan jelölhették volna Oscar-díjra is. Szegénykét rögtön el is halmozták filmszerepekkel, amelyek között akad ugyan családi dráma is, de mellettük még két horrorra is igent mondott. Az egyik, a Before I Wake még mindig nem került amerikai bemutatásra, holott Japánban nem sokára már a DVD is megjelenik. Mellette a Shut In szintén átesett már egy pár tologatáson, de most úgy néz ki, hogy hazájában november 11-én végre elstartol.

Tremblay mellett a másik főszereplő a kétszeres Oscar-jelölt Naomi Watts, aki a Kör 1-2 és az Álmok otthona után ismét megmártózik a műfajban.

A történet szerin egy gyermekpszichológus (Watts) a külvilágtól elzárva, egy erdei házban lakik lebénult fiával. Egy nap magához vesz egy árván maradt kisfiút (Tremblay), aki azonban egy kegyetlen hóvihar estéjén elszökik és többet nem látják… vagy mégis?

A filmet Farren Blackburn rendezte. aki elsősorban beugró sorozatrendező,  de az ő műve a meglehetősen közepes vikingsztori, az Istenek kalapácsa is.

Előzetes:

Ha tetszett a cikk, oszd meg! :)
(Visited 109 times, 1 visits today)