2017 meglepetése egy kutyás film lesz?

A DOG'S PURPOSE

A kutyás film nem egyszerű műfaj, hiszen könnyű belőle nagyon gagyi családi vígjátékot összehozni, és akkor jönnek az olyan borzalmak, amikben mondjuk egy labrador megtanul kosárlabdázni… Ráadásul nehéz bármi újat mutatni kutyával a főszerepben, bár legutóbb mi magyarok a Fehér istennel azért megmutattuk a világnak, hogy igenis lehet.

Ha azonban a kutyás film egy sikeres regényadaptáción alapszik, és szakértő kezekre bízzuk, akkor nagyon nem lőhetünk mellé. Az A Dog’s Purpose pedig megfelel ezeknek a kitételeknek. A történet W. Bruce Cameron tollából származik, mely szerint egy kutya hűségesen szolgálja a gazdáját, majd amikor elhuny, a lelke reinkarnálódik egy másik kutyának testébe, de megőrzi emlékeit és ezt megismétli még egy párszor.

A filmet egy igazi veterán rendezte, a háromszoros Oscar-jelölt Lasse Hallstrom, akinek ráadásul már van tapasztalata a kutyás filmek terén, hiszen az ő műve a sokak által kedvelt Hacsi, a leghűségesebb is.

A családi dráma csak jövőre, január 27-én startol el Amerikában, és hozzánk is eljön, legalábbis az IMDb szerint a magyar címe  Egy kutya négy élete lesz.

Az előzetes egyébként meglepően biztató, egyszerre vicces, aranyos és megható:

Ha tetszett a cikk, oszd meg! :)
(Visited 1,556 times, 1 visits today)