A Blizzard új kisfilmjére mindenki rákattant

bastion

A Blizzard legújabb játéka, az Overwatch idén májusban látta meg a napvilágot PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re, amely rögtön népszerű lett, köszönhetően annak, hogy a játékosok huszonkét, egymástól teljesen különböző karakterrel lövöldözhetnek benne egymásra.

A szoftvergyártó cég azonban nem elégedett meg ennyivel, és elkezdte sorban gyártani azokat a 7 perces kisfilmeket, amelyekben az egyes karakterek előéletét mutatják be. Most azonban mérföldkőhöz érkeztek, mivel sikerült egy olyat alkotni, amelyet azok is imádnak, akik nemhogy az Overwatchot, de magukat a számítógépes játékokat sem ismerik.

Az animációs rövidfilm főszereplője Bastion, a robot, aki amúgy nem túl népszerű karakter, mivel nagyon lassú, viszont ha átalakul egy lövegtoronnyá, akkor meg túlzottan is brutális lesz. Ennek ellenére története a kismadarával roppant meghatóra sikeredett. Kicsit olyan, mint a Wall-E.

A Blizzard egyébként idén már bemutatkozott, mint filmgyártó cég, és természetesen a saját világukat, a Warcraftot adaptálták. Csak éppen felemás sikerrel, mivel bár sokan imádták, de anyagilag így sem hozta az elvártakat.

 

Ha tetszett a cikk, oszd meg! :)
(Visited 88 times, 1 visits today)