Poszter poszter hátán

poszt000

Az utóbbi időben befutott néhány pofás poszter, ezekből szemezgettünk, főleg azokról, amelyekről már vannak előzetes információink.

A borítóképen az új Transformers-film a The Last Knight posztere látható, amiről igazából felesleges bármit is írni, hiszen a rajongók úgyis megnézik ezt is, a többieket pedig nem biztos, hogy pont az ötödik rész fogja bevonni a franchise-ba.

The 9th Life of Louis Drax c. misztikus thrillerről korábban már írtunk. Már az előzetes is zavarba ejtő volt, de ez a plakát csak rátesz egy lapáttal. Persze elég jól néz ki.

poszt1

Erről a bokszfilmről is írtunk már. Nem a legmeggyőzőbb poszter.

poszt2

Matt Damon a kínai nagy falon. Erről a fantasyról itt lehet bővebben olvasni. A kínaiak mindent Damonra tettek ezek szerint, ami azért nem túl jó előjel.

poszt3

Kedves olvasóink valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva imádták a legújabb Kickboxer-filmről szóló cikkünket, itt van hát egy újabb poszter hozzá! (Az előző azért hatásosabb volt.)

poszt4

Tom Hanks, ránézésre is Oscar-habzsoló drámájáról itt lehet többet megtudni. Ahogy az sejthető, a film igaz történeten alapszik, amikor egy utasszállító a Hudson-folyón hajtott végre kényszerleszállást. A cselekmény azonban elsősorban annak utóéletéről szól, ugyanis a pilótát, Sully-t eléggé megvezették.

poszt5

Mel Gibson újra akcióban! A meglehetősen B-filmes hangzású Blood Fatherről emitt lehet többet megtudni. A lényeg, hogy a színész követi az új divathullámot, és pisztolyt ragadva jól megvédi lányát.

poszt6

Ha tetszett a cikk, oszd meg! :)
(Visited 101 times, 1 visits today)