Kisebb-nagyobb Marvel-hírek

marvel

Már biztos, hogy a Galaxis őrzői 2-ben szerepelni fog Kurt Russell  (A dolog, Aljas nyolcas, Menekülés New Yorkból), aki Stakart formálja meg, Star Lord apját. Kis csavar, hogy ő lesz egyben a csapat főellensége is. Mellette ráadásul olyan színészek fognak kisebb szerepekben felbukkanni, mint Sylvester Stallone, Sharon Stone, Christopher Llyod.

A Thor: Ragnarokban ugye szerepelni fog Hulk is, és a két hős egy idegen bolygón fog gladiátor küzdelmet bonyolítani, vagyis egy kicsit átemelnek a képregényrajongók körében borzasztóan népszerű Planet Hulk történetéből is. Mindemellett a Valkűr nevű női karakter megjelenésével egy új szerelmi szál is kibontakozóban van, szóval nagy valószínűséggel Natalie Portman Gwyneth Paltrow sorsára fog jutni… A filmben megjelenik Thanos is, ami egyben azt is jelenti, hogy ezzel felvezetik a harmadik Bosszúállók-filmet is, az Infinity War-t. Erről a projektről pedig most jelentették be, hogy az eredeti tervek ellenére nem kétrészes lesz, így a negyedik Bosszúállók-mozi már saját címen fog futni. A rendezői teendőket ellátó Russo fivérek már korábban is jelezték, hogy a két film abszolút különbözik egymástól, vagyis az eddigi elnevezés meglehetősen félrevezető volt, és ők se értették, hogy mi szükség volt erre. A bemutató dátumok azonban nem változtak: a harmadik epizód 2018. május 4-én, a negyedik pedig 2019. május 3-án kerül a mozikba.

marvel222

Aki esetleg lemaradt volna, már megerősítésre került, hogy a Marvel első önálló női szuperhősfilmjének, a Captain Marvel-nek a címszereplőjét az Oscar-díjas Brie Larson (A szoba, 21 Jump Street) fogja alakítani.

Azt eddig is lehetett tudni, hogy a Fekete Párduc önálló filmjében visszatér Ulysses Klau, azaz Klaw Andy Serkis megformálásában, de mellette ott lesz még a Marvel-univerzum ördöge, vagyis Mephisto papja, Achabe, és az emberfeletti erővel bíró M’Baku is. A főhős szerelme Monica Lynne lesz. Mellékkaraktereként láthatjuk majd T’Challe testvérét, Shurit, N’Gassi királyi tanácsadót. Okaye-t, Dora Milaje vezérét, Adenbit, Achebe segédjét és Jack Trumant.

Az Emberteleneket (Inhumans) pedig végleg félretették.

 

Ha tetszett a cikk, oszd meg! :)
(Visited 192 times, 1 visits today)