Posztercunami a Comic Con-ról

kiemelt

A hétvégén lezajlott legendás geek-találkozón nem csak izgalmas előzetesek, hanem pöpec poszterek is debütáltak. A címlapon látható Thor-logó például egészen elképesztő, ami nem egy rajongó kreálmánya, hanem komolyan ez a hivatalos logója a a Villámisten harmadik önálló filmjének, amiben szerepelni fog Hulk is.

Lássuk a többit!

A Doctor Strange egy új szereplője lesz a Marvel filmes univerzumának, aki egy nagy hatalmú varázsló, ezzel pedig beemelik a mágiát is a filmekbe. Részletek itt.

comic1

Wonder Woman, azaz Csodanő már tiszteletét tette az idei Batman  Superman ellen c. DC-képregényfilmben, jövőre pedig már önálló filmben is domborítani fog, ami egyébként az I. világháborúban fog játszódni. Előzetes itt.

comic2

Még mindig DC: A Lego kaland sikere kitermelt egy spin-offot, még hozzá a legnépszerűbb karakterről, a Lego Batmanről. Részletek itt.

comic3

Legendás állatok és megfigyelésük (Fantastic Beasts and Where to Find Them) egy 2001-ben kiadott fiktív tankönyv, amit J. K. Rowling, a Harry Potter-könyvek szerzője írt. Most pedig megfilmesítik, sőt egyenesen egy trilógiát készítenek belőle. A történet ezúttal az 1920-as évek Amerikájában játszódik. Részletek itt.

comic4

Guy Ritchie a Sherlock Holmes után egy másik legendás angol karaktert, Artúr királyt is új, vagányabb formába önt. Részletek itt.

comic5

Az új King Kong-projektről pedig még hétfőn írtunk.

comic6

 

Ha tetszett a cikk, oszd meg! :)
(Visited 81 times, 1 visits today)