A legújabb King Kong hatalmas dobás lesz

kong

Az óriásgorilla szomorú történetét már nem egyszer feldolgozták, legutóbb Peter Jackson volt a tettes, aki a történéseket az 1930-as évekbe helyezte. A legújabb projekt Kong: Skull Island névre hallgat, és az 1970-es években fog játszódni, hogy az egész kapjon egyfajta vietnami háborús hangulatot, ami elnézve az előzetest, sikerült is.

Azt már ennyiből is lehet látni, hogy Kong ezúttal minden eddiginél nagyobb lesz, szóval azt a bizonyos felhőkarcolót nem megmászná, hanem simán ledöntené. Mindemellett arról is szóltak már a hírek, hogy a lény össze fogja mérni az erejét egy másik ikonikus szörnnyel, a Godzillával is. A történet nem tartalmaz túl sok fordulatot: egy csapat katona elmegy egy eddig feltérképezetlen szigetre, és jól meglepődnek azon, amit találnak. Kong ezúttal a mérete miatt talán nem jut el Amerikába. Talán.

A női főszereplő a friss Oscar-díjas Brie Larson (A szoba, Don Jon), akiről most már hivatalosan is lehet tudni, hogy ő lesz a Marvel első, önálló mozifilmmel rendelkező szuperhősnője, Captain Marvel. A színésznő mellett még olyan sztárok lesznek láthatóak, mint Loki, vagyis Tom Hiddleson, Samuel L. Jackson, John Goodman és Corey Hawkins (Straight Outta Compton, Vasember 3, Non-Stop).

Max Borenstein, a Godzilla írója szállította le a forgatókönyvet, amelybe – a biztonság kedvéért – még hárman belenyúltak. A rendezést pedig a leginkább sorozatokból, illetve A nyár királyaiból ismert Jordan Vogt-Roberts végezhette el.

A premierre csak 2017 márciusában kerül sor.

Előzetes:

Ha tetszett a cikk, oszd meg! :)
(Visited 165 times, 1 visits today)