Természetesen a Kickboxert is feldolgozzák

kick

Vagy legalábbis valami olyasminek néz ki.

Az 1989-es Kickboxer ugyan nem váltotta meg a világot, de sokat lendített Jean-Claude Van Damme karrierjén, továbbá egy elég sok folytatást megélt franchise kerekedett ki belőle. Igaz, ezeknek a nagy része már direkt VHS-re, illetve DVD-re készült. Most viszont 2016-ban jön egy újabb epizód, amiben visszatér Van Damme, ám ezúttal egy másik karakterrel, ráadásul korához illően, tanítómesterként.

A Kickboxer: Vengeance története természetesen ezúttal sem lesz túlbonyolítva: egy kickboxernek megölik a testvérét, aki bosszút áll… a ringben. Szóval nagyjából ugyanazt kapjuk, mint eddig. Sokak számára persze ez is egy hiánypótló darab lehet.

A színészek többsége inkább a küzdősportok világából jött – még szép -, akik közül viszont Dave Bautista külön kiemelendő, hiszen a legutóbbi James Bond-filmben, a Spectre-ben volt az aktuális “henchman”. Mellette Alain Moussi  inkább kaszkadőrként volt ismert, de például a 2014-es Farkasok c. horrorban kis kiszúrható. A kötelező női szereplőt pedig egy igazi amazon, a Deadpool bunyós asszonya, Gina Carano alakítja.

A verekedős filmet John Stockwell (Sötét hullám, Végzetes kitérő) rendezte.

Amerikában augusztusban fog debütálni, hozzánk vélhetően majd csak direkt DVD-n fog megérkezni.

Előzetes:

 

Ha tetszett a cikk, oszd meg! :)
(Visited 208 times, 1 visits today)