Harry Potter kamunáci lesz

imperium

Ennél figyelemfelkeltőbb cím nem jutott eszembe az Imperium c. film kapcsán, ami történetesen arról szól, hogy a Harry Potter-karaktertől kétségbeesetten szabadulni próbáló Daniel Radcliffe több horrorszerep, és egy fingós hullát követően ezúttal egy olyan FBI-ügynököt fog alakítani, aki beépül egy neonáci szervezetbe. Mint kiderül, az FBI félelme jogos volt, ugyanis a kopaszok egy terrorakciót készülnek összehozni. A legnagyobb hangsúly azonban hősünk lelki vívódásain lesz, aki egyszerre próbál hiteles skinhead lenni, és megőrizni saját identitását.

Az előzetes szerint a filmet megtörtént események inspirálták, ami annyit tesz, hogy Radcliffe karaktere, Michael German szövetségi ügynök létező személy, és az ő tapasztalatai alapján készült el a forgatókönyv. 

Az Imperiumban látható lesz még az Oscar-jelölt Toni Collette (Hatodik érzék, A család kicsi kincse) és Burn Gornman (A sötét lovag: Felemelkedés, Bíborhegy, Torta) is.

Daniel Ragussis írta és rendezte a filmet, akinek ez az első komolyabb munkája két kisfilmje óta.

Hazájában augusztus 19-én kerül bemutatásra, hozzánk, mint Radcliffe szinte minden filmje A fekete ruhás nő óta, vélhetően majd csak DVD-n jelenik meg.

Előzetes:

Ha tetszett a cikk, oszd meg! :)
(Visited 195 times, 1 visits today)