A Juno kifordított verziója?

Tallulah

Ellen Page már igen fiatalon, húszévesen Oscar-jelölt lehetett a Juno c. filmjének köszönhetően. Ebben egy tinédzsert alakított, aki terhes lett és úgy döntött, hogy megszüli a gyermekét, majd azt odaadja egy arra érdemesnek. Legújabb filmje, a Tallulah pedig mintha csak ennek a kifordított változata lenne: Page karaktere nem igazán foglalkozik sorsával, életét is egy autóban éli. Egy nap azonban átértékelődik benne minden, amikor elveszi egy felelőtlen anya gyermekét és megpróbálja sajátjaként neveli. Volt barátjának édesanyjánál húzza meg magát, aki azt gondolja, hogy a kicsi az unokája.

Page egyébként idén már jelentkezik egy másik filmmel is, az apokaliptikus Into the Forest-tel.

Az író-rendezőnek, Sian Hedernek ez lesz az első nagyjátékfilmje, előtte csak kisfilmeket és az Orange Is the New Black c. sorozat jó pár részét dirigálta. A színésznő mellett a szintén a Junóból és az Amerikai szépségből ismert Allison Janney, az új Star Trek-filmek Spock kapitánya, Zachary Quinto és a Dexter c. sorozat Batista nyomozója, David Zayas is látható lesz.

A Tallulah-t egyébként a Netflix gyártja, vagyis nagy valószínűséggel a szolgáltatás hazai előfizetői az amerikaiakhoz hasonlóan július 29-től elérhetik majd.

Előzetes:

Ha tetszett a cikk, oszd meg! :)
(Visited 76 times, 1 visits today)