Jön a 2Pac film

alleyez

Tupac Amaru Shakur (2Pac) az egyik leghíresebb amerikai rapper volt, albumai több mint 75 millió példányban keltek el világszerte. Bármennyire is sikeres volt már életében, nagyon fiatalon, mindössze 25 évesen lelőtték 1996. szeptemberében. Ezért is érdekes, hogy csak most nyúlnak a legenda életéhez film formájában.

Igaz, a Morgan Creek már 2011 elején bejelentette, hogy filmet fog róla készíteni, csak közben volt egy – igazából két – rendezőcsere és forgatókönyv-átírás is. A produceri székben egyébként a rapper édesanyja, Afeni Shakur található. A filmet  végül Benny Boom kliprendezőre (aki azért készített már filmeket is, igaz itthon ismeretlenek) bízták.

2Pac-et a teljesen kezdő és éppen ezért ismeretlen Demetrius Shipp alakítja, Jamal Woolard lesz Biggie Smalls, aki korábban a Notorious B.I.G. – A N.A.G.Y. rapperben alakíthatta a főszereplőt, Danai Gurira a rapper anyját formálhatja meg, míg Kat Graham  Jada Pinkett bőrébe bújt.

A történet a “szokásosnak” tekinthető, csak ez éppen igaz: megtudhatjuk, hogy milyen volt az élet Kelet Harlemben és miképp vált sztárrá Shakur.

Az All Eyez On Me hazájában november 11-án fog debütálni, itthon maximum egy DVD-t nézünk ki ebből, lévén, hogy az idei Oscarig eljutó hasonszőrű Straight Outta Compton sem kapott lehetőséget a hazai mozikban.

Előzetes:

Ha tetszett a cikk, oszd meg! :)
(Visited 461 times, 1 visits today)