Harvey Keitel világháborús magyar ellenálló ügyvéd lesz

chosen

Az Oscar-jelölt Harvey Keitel egy Ifjúság és egy Grand Budapest Hotel között bevállal alacsonyabb költségvetésű, direkt DVD-s produkciókat is. Noha ezek még mindig vállalhatóbbak, mint egyes pályatársának a munkái. A színész ugyanis ezúttal egy magyar ügyvédet alakít egy drámában, ami sokat fog meríteni a visszaemlékezéseiből, amiben azt láthatjuk, ahogyan fiatal korában a II. világháború alatt az ellenállás vezetője lesz.

Karakterének ifjú alakját Luke Mably (28 nappal később, A vizsga) fogja megformálni. A film harmadig főszereplője Ana Ularu (Vérfarkas: A szörny köztünk van, Peremlét) lesz.

A rendező, Jasmin Dizdar élete nagy részében inkább csak rövidfilmeket forgatott, és csak egyetlen mozis produkciót vezényelt le még 1999-ben, a Boldog embereket. A Chosen-t a Lionsgate adja ki DVD-n augusztus 2-án. Nem tudni, hogy hozzánk is el fog-e jutni.

Az előzetes hazai IP-címről sajnos nem megtekinthető, mert a Lionsgate gonosz. Itt azonban van egy kis trükk, amivel könnyen megtekinthetővé válik. (A szerző maga is kipróbálta, működik.)

Ha tetszett a cikk, oszd meg! :)
(Visited 69 times, 1 visits today)