A szerelmes marslakó, aki amúgy ember

thespace

A The Space Between Us c. romantikus sci-fit már 2014 óta tervezik, szóval nem vádolható azzal, hogy felült arra a marsi expressze, amit a A mentőexpedíció indított el tavaly.

Az alant is látható előzetes elmeséli az egész filmet, így nyugodtan írom le a kissé spoileres szinopszist:

A nem túl távoli jövőben egy csapat űrhajóst küldenek a Marsra, kolonizálási céllal, csakhogy útközben egyikük megszül egy gyereket (az még nem tiszta, hogy hogy engedhették terhesen felszállni), az anyuka bele is hal. A gyermeket azonban már nem lehet visszaküldeni a Földre, így a személyzet többi tagja kénytelen felnevelni őt a Marson. A fiú azonban 16 évesen egy videóbeszélgetésnek köszönhetően szerelmes lesz egy földi lányba és úgy dönt, hogy meglátogatja. Meg persze kíváncsi a Marstól merőben más kinézetű bolygóra is.

A filmet a romantikus produkciók gyakorlott rendezője, Peter Chelsom dirigálta, akinek a munkássága – többek között –  a Szerelem a végzetem vagy a Hölgyválaszból lehet ismerős.

A főszerepet a bánatos tekintetet fiatal már tökélyre fejlesztő Asa Butterfield (A leleményes Hugó, Végjáték) kapta meg, míg a szerelmét Brittany Robertson, a Holnapolisz sztárja alakítja. A felnőtt színészek közül az Oscar-jelölt Garry Oldmant (Leon, a profi, Az ötödik elem) érdemes kiemelni.

Amerikában augusztus 18-án fog debütálni, hazai bemutató még nem ismert.

 

Ha tetszett a cikk, oszd meg! :)
(Visited 155 times, 1 visits today)