Néhány érdekes szereposztás

arnold

Az utóbbi pár napban az alábbi ismert színészek új szerepei láttak napvilágot:

Az első szereposztás pont nem egy színészről, hanem egy profi kosarasról szól, méghozzá a Cleveland Cavaliers sztárjáról, LeBron Jamesról, aki egyik nagy elődje, Michael Jordan nyomdokaiba lép mivel ő lesz a főszereplője a Space Jam 2-nek. Tudjátok, ez volt az a rajzfilm-hibrid, amiben Jordan kosárlabdatudása mentette meg Tapsi Hapsiék popsiját a marslakóktól.

A Trónok harca Daeneryse, Emilia Clarke a Terminator: Genisys után újabb mozifilmben lesz látható, az Above Suspicion c. thrillerben, melyben egy FBI-ügynököt fog alakítani. A filmet a Salt ügynököt és Az emléket őrét jegyző Phillip Noyce fogja rendezni.

Arnold Schwarzeneggerért sajnos manapság már nem igazán kapkodnak a filmesek, hiszen még az előbb említett Terminatort se tudta szegény megmenteni, nemhogy az olyan újabb filmjeit, mint például a Szabotázs. Azért még nem kell nyugdíjba vonulnia, vagy felhagynia az akciófilmek készítésével, mivel igent mondott a Why We’re Killing Gunther c. akció-vígjátékra, amiben a világ legjobb bérgyilkosát formálhatja meg, akit a kollégái meg akarnak ölni, mert egyszerűen nem tudják elviselni. Aztán természetesen rájönnek, hogy miért is ő a legjobb a szakmában…

A kétszeres Oscar-jelölt Michael Fassbender pedig ugyan elég elfoglalt, de azért az olyan filmek mellé, mint az új Alien, még be tudta magának húzni az Entering Hade c. thrillert. A színész ezúttal azt a Jack Unterweger nevű ausztrál sorozatgyilkost fogja megformálni, aki 1990 és 1993 között 11 prostituálttal végzett, akikről ráadásul újságíróként még cikkeket is írt (sose bízz egy újságíróban!). A film nem csak a megtörtént eseményeket veszi alapul, hanem az arról készól John Leake krimiregényét is.

 

Ha tetszett a cikk, oszd meg! :)
(Visited 95 times, 1 visits today)