Az éhezők viadalában még egy oldalon álltak, most meg…

duel

Woody Harrelson és Liam Hemsworth Az éhezők viadala c. filmekben még együtt harcoltak a Kapitólium ellen, most viszont legújabb, közös munkájukban egymással szemben fognak állni. Hemsworth ezúttal egy texasi kopót fog alakítani, aki egy karizmatikus prédikátor (Harrelson) által irányított kis városkában nyomoz különös gyilkosságok ügyében. Az előzetes láttán sokkal inkább egy thrillert kell elképzelni, a cím – The Duel, vagyis “A párbaj” – pedig valószínűleg egy metafora lesz, mert western értelemben vett párbajra nem hiszem, hogy számíthatunk.

A korábban még By Way of Helena címre hallgató westernt Kieran Darcy-Smith, a Wish You Were Here c. thriller rendezője dirigálta. A forgatókönyvet meg az a Matt Cook írta, akinek egy másik, szintén idei filmjét, a Triple 9-t komoly várakozást előzte meg, legalábbis papíron, gyakorlatilag már el is tűnt a süllyesztőben.

A filmben látható lesz még az Oscar-díjas William Hurt (Erőszakos múlt, A hihetetlen Hulk) is.

Amerikában június 24-től már láthatja is a nagyérdemű, itthon viszont kérdéses, hogy mikor jut el a vásznakra, már ha, és nem rögtön DVD-n végzi.

Előzetes:

 

Ha tetszett a cikk, oszd meg! :)
(Visited 97 times, 1 visits today)