Olyan jól megy már az orosz filmipar, hogy saját maguktól lopnak

guardiansoftheknight

Mert most komolyan, mi másra lehetne asszociálni egy olyan orosz film kapcsán, ami arról szól, hogy egy átlagos fickó megment egy gyönyörű nőt néhány támadótól, aztán hirtelen egy ügynökség kötelékében találja magát, amelynek az a feladata, hogy a fenntartsa a békét az emberi és a misztikus, természetfeletti világ között. Utóbbi alatt pedig zömmel vámpírokat kell érteni, akik persze mindig napszemüveget hordanak.

Mert ez bizony kísértetiesen emlékezeti az embert az Éjszakai  és Nappali őrségre, amelyek ugye Timur Bekmambetovot elrepítették egyenesen Hollywoodba. Ez persze legyen a gyártó stúdió jogi osztályának a gondja.

A The Guardians of the Night (pontosabban Nochnye strazhi) c. művet Emilis Velyvis rendezte, aki korábban a Redirected és a Zero 1-2-t dirigálta.

Hazájában augusztus 25-én kerül bemutatásra. Hazai bemutatóban nem reménykednék, pedig az előzetes alapján nem is néz ki rosszul. (És a szovjet Bosszúállók után ismét rácsodálkozhatunk, hogy arrafelé mennyire lazább a korhatárjelölés, mivel ez is 6-ost kapott.)

 

Ha tetszett a cikk, oszd meg! :)
(Visited 244 times, 1 visits today)