Készül a Jumanji 2

jumanji

Az első kérdés persze rögtön az, hogy mégis minek? Hiszen az első rész ugyan magában hordozta a folytatás lehetőségét, de több mint 20 év elteltével azért… Na jó, a Szárnyas fejvadász 2 bejelentése óta már semmin se lepődik meg az ember. Amikor azonban rájössz, hogy az új változatban maga Dwayne “The Rock” Johnson, a pankrátorból lett színész szerepel, akkor már hümmögsz egyet, és igenis el kezd foglalkoztatni a dolog!

A Szikla mellett Kevin Hart komikus lesz a másik főszereplő, akik idén már jelentkeznek egy közös filmmel, a Központi hírszerzés című zsaruvígjátékban. Úgy tűnik, hogy ebben a szokatlan párosban mások is látnak potenciált (most erről valahogy Arnold Schwarzenegger és Danny DeVito két közös filmje ugrott be).

A vígjátékot már idén ősszel elkezdik forgatni Hawaii szigetén, amit a Rossz tanárt és a Szexvideót is jegyző Jake Kasdan rendez, nem kevesebb, mint öt író által készített forgatókönyv alapján.

Ugyan még el se kezdték forgatni, de már amerikai premierdátum is van: 2017. július 28.

Aki netán nem emlékezne: az első részben Robin Williams karaktere hosszú évekig a dzsungelben rekedt egy mágikus társasjáték miatt, ám két elárvult gyermek kiszabadítja őt, csakhogy ezzel egy csomó állatot – és még egy pár egyéb kellemetlenséget – szabadítanak az álmos kisváros lakóira. A végén persze minden rendben lesz, a társasjáték pedig egy ismeretlen tengerparton köt ki, szóval a Hawaii-i helyszín abszolút indokoltnak tűnik.

Ha tetszett a cikk, oszd meg! :)
(Visited 358 times, 1 visits today)