Alkonyattól Woody Allenig

cafesoc

Az Alkonyat-széria egykori tinisztárja, Robert Pattinson egyre kétségbeesettebben próbálja lemosni magáról a vámpíros csillámport, és sorban vállal el olyan, komolyabb hangvételű filmeket, mint a Cosmopolis, az Országúti bosszú vagy A sivatag királynője. Az áttörés azonban még mindig várat magára. Egykori partnere, Kristen Stewart eddig szintén hasonló cipőben járt (Úton, Megmaradt Alice-nek), most azonban az a megtiszteltetés érte, hogy főszereplő lehet a négy Oscar-díjas Woody Allen új filmjében, a Café Society-ben. A rendező ugyanis még hajlott kora ellenére is igen aktív, aki évente szállít egy új filmet, amelyek két évente Oscart is hoznak. Nos, tavaly Az abszurd alak abszolút perifériára szorult, szóval elméletileg idei művének nagyot kell szólnia.

A történet a 30-as években játszódik, egy fiatalember (Jesse EisenbergSocial Network, Zombieland) Hollywoodba érkezik nagymenő nagybátyjához (Steve CarellFoxcatcher, A 40 éves szűz), és reméli, hogy felfigyelnek rá, majd romantikázni kezd egy titkárnővel (Stewart). A háttérben persze dúl a szeszcsempészet és a maffia is a virágkorát éli.

A romantikus vígjáték Cannes-ban fog debütálni május 11-én, majd augusztus 12-én már széleskörűen is látható lesz Amerikában is. A hazai bemutató dátuma eddig nem ismert.

Előzetes:

Ha tetszett a cikk, oszd meg! :)
(Visited 79 times, 1 visits today)