Kevin Spacey cica lesz!

ninelives

Mármint a két Oscar-díjas színész szerencsére nem egy olyan bárgyú, óriás torzszülött, mint amilyen Mike Myers volt A macska – Le a kalappal! c. filmben, hanem egy igazi kis tündi-bündi szőrgombóc lesz. Természetesen nem önszántából, hanem nevelő célzatú varázslat által, mivel karaktere, az elfoglalt üzletember túl kevés időt tölt a családjával…

No igen, első hallásra nem túl egyedi a történet, de ha egy ilyen remek színész képest volt bevállalni, akkor csak nem lehet olyan szörnyű. Főleg, ha mellette még ott van a Golden Globe-nyertes Jennfier Garner (Juno, Daredevil – A fenegyerek), illetve a minden második filmben felbukkanó – de ezt nem bánjuk – szintén Oscar-díjas Cristopher Walken is.

A rendező, Barry Sonnenfeld elég ismert lehet itthon, hiszen neki köszönhető a Men In Black – A sötét zsaruk-trilógia és az Addams Family első két része, meg a nagy anyagi buktával járó Vadi új vadnyugat is.

Azt viszont nehéz elképzelni, hogy ennek a látszólag nem túl bonyolult történetnek a forgatókönyvét öten (!) írták meg.

A Kilenc élet (Nine live), ami egyébként francia-kínai koprodukció (!) Amerikában augusztusban debütál, de már májusban el lehet csípni Kambodzsában! A hazai premier dátuma még nem ismert.

Előzetes:

Ha tetszett a cikk, oszd meg! :)
(Visited 120 times, 1 visits today)