Jön Japán 29. Godzilla-filmje!

gojira

Igen, Japánban akkora kultusza van az óriás sárkányszerű lénynek, hogy soha nem unják meg. Lehet, hogy nem tetszett nekik a tavalyi amerikai próbálkozás (ami még mindig jobb volt, mint az 1998-as), és inkább készítettek egy olyan változatot, amelyben Godzilla kijön a tengerből és megtámadja… Tokiót. Hát, ezeket a filmeket se a csavaros történeteik miatt szeretik a rajongók, az tuti!

Mindentől függetlenül a gyártó stúdiónak, a Tohónak már amúgy is ideje volt egy ilyennel megörvendeztetnie a népet, hiszen a 2004-es Godzilla: Final Wars óta nem készült a témában a film, ami azért hallatlan! Az más kérdés, hogy az előzetes láttán, lehet, hogy ezt sem kellett volna “elkapkodni”, mert a szörny CGI kinézete legjobb esetben is megmosolyogtató…

A filmet a Hideaki Anno-Shinji Higuchi páros írta és rendezte, akik együtt már tető aláhozták a Neon Genesis Evangelion és az Attack on Titan animék élőszereplős változatait.

A Godzilla: Resurgence (Shin Gojira) egyelőre hivatalos megjelenési dátumot csak Japánban kapott, ahol július 29-én startol, arról még nincs hír, hogy nemzetközi megjelenés várható-e.

Apropó, az amerikaiak sem hagyják annyiban a dolgot, ugyanis 2018. június 8-án érkezik a tavalyi Godzilla folytatása!

Az előzetes egyébként abszolút nemzetközi, senki se szólal meg benne:

 

Ha tetszett a cikk, oszd meg! :)
(Visited 97 times, 1 visits today)