Infók a legeslegújabb Pókember-filmről

spider-man

Ó igen, harmadszorra is nekifutnak, miután a Sony két rész után kissé belefürdött a rebootba. A film hivatalos címe Spider-Man: Homecoming, azaz Hazatérés lesz. A cím kapcsán már jöttek is a találgatások, hiszen van egy ilyen című Pókember történet, de mivel az arról szól, hogy a falmászó hogyan tért haza a Titkos háborúból, így kizárt, hogy annak a feldolgozását látnánk viszont.

Mi több, már az is kiderült, hogy az Oscar-jelölt Michael Keaton, aki kétszer is eljátszhatta Batmant, is szerepet vállalt a produkcióban, mint szupergonosz. Az viszont még titok, hogy melyiket fogja alakítani, sokan a Keselyűt pletykálják (arra a szerepre sokkal jobb választás volt John Malkovich a kukába dobott Pókember 4 idején).

A harmadik nekifutásban az a Tom Holland lesz a címszereplő, aki már az Amerika Kapitány: Polgárháborúban is feltűnik.

Az új Pókembert a nem túl ismert Jon Watts (Clown, Rendőrautó) rendezi, John Francis Delay és Jonathan Goldstein forgatókönyvéből, akik leginkább a Vakáció, a Förtelmes főnökök és A fantasztikus Burt Wonderstone filmek íróiként lehetnek ismertek. Ez eddig nem túl biztató.

Mivel a Marvel már kreatív producerként részt is vesz a munkálatokban, így valószínűleg a Bosszúállók néhány tagja cameozni fog a filmben.

Ha tetszett a cikk, oszd meg! :)
(Visited 126 times, 1 visits today)