Hírek a készülő Marvel projektek körül

marvel

A Marvel a mozis univerzumát külön fázisokra bontja. A második a Hangyával ért véget, egész sikeresen. A harmadik pedig az Amerika kapitány: Polgárháborúval fog elkezdődni májusban. Ebben fog bemutatkozni Fekete párduc karaktere is, aki 2018-ban egy önálló filmmel is jelentkezni fog. A forgatókönyv hamarosan elkészül, Ryan Coogler (Creed: Apollo fia) rendezővel együtt több író is dolgozik a történeten. A színészek közül egyedül a címszereplőt alakító Chadwick Boseman (Egyiptom istenei, A 42-es) jelenléte a biztos eddig, illetve az, hogy ellenfele Klaw lesz. A karakter emberi formájával, vagyis Ulysses Klaue-vel (Andrew Serkis megformálásában), a csempésszel már az Ultron korában is találkozhattunk. Klaw egyébként a képregények szerint egy őrült, akinek a testét szilárd hangok alakítják és az egyik keze helyén egy vibraniumból álló szónikus fegyver van. Ez egyébként tökéletes beleillik az eddig kialakított történetbe, szóval ellenfélnek ilyen szempontból tökéletes.

Már a Vasember 2 debütálása óta pletykálnak egy önálló Fekete Özvegy-filmről, a karaktert alakító Scarlett Johansson is nagyon szeretné, eddig azonban mindig mellékszereplőként tűnt fel az egyes Marvel-filmekben.  A saját projektre azonban előreláthatólag még legalább 4-5 évet várni kell. Vigasztaljon minket a tudat, hogy a Doctor Strange-re is 10 évig kellett várni, mire végre eljutott a megvalósulásig.

Azért a DC Wonder Woman-je mellett lesz másik női főszereplős szuperhősmozi is, még hozzá a három év múlva debütáló Captain Marvel. Erről sajnos azonban tényleg semmit nem lehet tudni. A hősnő a képregényekben emberfeletti erővel rendelkezett és repülni is tudott. Sorsa azonban megpecsételődött, amikor az akkor még gonosz mutánsok között tevékenykedő Vadóc örökre el nem lopta az erejét és a személyiségét, ezzel kvázi megölve őt. Ez persze értelemszerűen a filmek világában nehezen kivitelezhető lenne.

Az Embertelenek (Inhumans) bemutatója pedig csúszni fog, ami azért is fájó, mert eddig is 2019-re volt kiírva.

Ha tetszett a cikk, oszd meg! :)
(Visited 329 times, 1 visits today)