Megtörtént eseményeken alapuló kalandfilm érkezik

Lost-City-of-Z-Charlie-Hunnam-and-Tom-Holland

Még 2008-ban jelentették be, hogy Brad Pitt lesz a főszereplője az akkor még meg sem jelent David Grann regényének, az Eldorádó, az elveszett város (Lost City of Z) filmváltozatának.  Pitt időközben átadta a főszerepet másnak, ám producerként azért kitartott a projekt mellett. A sok huzavona után végül Charlie Hunnam bizonyíthatja be, hogy a Tűzgyűrű és a Bíborhegy után egy komoly filmben is helyt tud állni, mint a legendás régész, Percy Fawcett. A főbb szerepekben olyan színészek láthatóak, mint Sienna Miller (Csillagpor, Az ételművész), Tom Holland (A lehetetlen, A tenger szívében) és az Alkonyattól kétségbeesetten próbálkozó Robert Pattinson. Utóbbira még várat magára az a szerep, amivel végleg letörölhetné magáról a romantikus bájgúnár karakterét.

A rendezői székbe a szintén “nagy áttörésre” váró James Grey (A bűn állomásai, A z éjszaka urai) ült.

A kalandfilm története 1925-ben játszódik, Fawcett az Amazónia dzsungelei felé veszi az irányt, mert úgy gondolja, hogy egy elfeledett civilizáció romjait fogja megtalálni. Fiával és annak egy barátjával indul útnak, azonban soha többé nem látták őket újra. (Bocs, spoiler.) Egyébként Fawcettről mintázták Indiana Jones karakterét is.

A The Lost of City Z (ez lehetne egy zombis film címe is) pontos bemutatási dátuma még nem ismert, csak annyi, hogy még idén sor kerül rá.

Ha tetszett a cikk, oszd meg! :)
(Visited 632 times, 1 visits today)