Jön a D-War folytatása!

dwar

Elnézést, a minek a folytatása? A D-War: Sárkányháború egy 2007-es dél-koreai szörnyfilm volt, amit anno hatalmas hype övezett, köszönhetően annak a jónak tűnő ötletnek, hogy Los Angeles-ben harci helikopterek csatáznak majd mitológiai sárkányokkal. A végeredmény természetesen egy akkora nagy baromság lett, hogy még a kisebb kábeltévék sem merik azóta sem levetíteni. Ennek ellenére közös koreai-japán-amerikai összefogással pontosan 10 évvel később érkezik a folytatása.

Shim Hyung-rae, az első rész rendezője jelentette be a hírt, hogy 2017 nyarán vásznakra kerülhet a második felvonás D-War: Mysteries of the Dragon címen. A kínai Culture Group Co. 77 millió dollárral száll be a büdzsébe, szóval valamivel sokkal színvonalasabb alkotásra számíthatunk ezúttal. Látványilag mindenképpen. Maga a rendező ígéretet tett is arra, hogy az effektek pont olyan kiválóak lesznek, mint a nagyobb hollywoodi alkotásokban.

A film történetéről még nem lehet sok mindent tudni, csak annyit, hogy 1969-ben fog  játszódni, amikor ugye nagy űrverseny volt Amerika és a Szovjetunió között. Ennél fogva nem is nevezhetjük direkt folytatásnak, hiszen az első rész a “jelenben” játszódott.

Emlékeztetőül itt egy előzetes a 2007-es produkcióról:

Ha tetszett a cikk, oszd meg! :)
(Visited 72 times, 1 visits today)