Bridget Jones szülni fog!

bridget

A Bridget Jones naplója 2001-ben hatalmas sikernek bizonyult, világszerte 281 millió dollárt, a 2004-es folytatás pedig 262 milliót termelt. Ennek fényében teljesen érthető, hogy a gyártó stúdió fejné még a tehet. A baj csak az, hogy a filmek alapjául szolgáló könyvek írója, Helen Fielding ugyan harmadszorra is megírta hősnőjének történetét, csak éppen annak hangulata teljesen más lett, mint az eddigieké: romantikus vígjáték helyett kőkemény depressziós dráma lett. Ezt pedig nem lehet beadni a mozira éhes közönségnek, így az idén érkező harmadik felvonás alapját a The Independent magazinba írt cikkei fogják képezni.

A folytatásba visszatér Renée Zellweger és az időközben Oscar-díjassá vált Colin Firth is., akik mellett a harmadik főszereplő Patrick Dempsey (Bűbáj, A boldogító talán) lesz. Természetesen fel fognak még tűnni további ismert karakterek, is mint például Bridget szülei, Hugh Grant azonban nem, mivel állítólag nem tetszett neki az eredeti forgatókönyv.  hajlandó visszatérni.

A rendezést pedig az első rész alkotójára, Sharon Maguire bízták, aki 2008 óta nem készített nagyjátékfilmet.

A történet? Bridget újra szingli, és újra két pasi között fog őrlődni. Most viszont olyan szinten, hogy terhes lesz, és nem tudja, hogy melyikük az apa. Ezért mindkettővel elhiteti, hogy ő az.

Angliában szeptember 19-én mutatják be, a hazai bemutató dátuma még nem ismert, de biztos, hogy nem ússzuk meg mi sem.

Előzetes:

Ha tetszett a cikk, oszd meg! :)
(Visited 219 times, 1 visits today)